Frank vertelt over ‘zijn reis’ waarin hij ook zelf een stem mag zijn voor overleden dierbare(n)..
Frank vertelt over ‘zijn reis’ waarin hij ook zelf een stem mag zijn voor overleden dierbare(n).. Foto: Brian Elings

Een middag van ziel tot ziel in Uitvaartcentrum Weesp

Familieberichten

WEESP - In Memoriam Uitvaarten en Van Vuure Uitvaartverzorging verzorgen op zondag 12 mei (Moederdag) een (introductie)middag ‘Van ziel tot ziel’ met medium Frank Osinga uit Weesp. Met deze bijeenkomst willen de organisaties troost bieden aan de mensen die het gemis van hun overleden moeder of andere overleden dierbare(n) voelen. Daarnaast is het, voor iedereen die nieuwsgierig is naar het leven ná de dood, een boeiende middag.

Frank die, samen met zijn vrouw Anita Kijf, het Spiritueel Centrum in Weesp ’Zwave’ runt, is een nuchtere Fries die letterlijk met zijn voeten in de klei heeft gestaan. Hij legt uit hoe het mediumschap werkt en zal deze middag ook daadwerkelijk twee werelden met elkaar verbinden: liefde die doorgaat na de dood. Dankzij zijn christelijke achtergrond weet en voelt hij als kind al dat er meer is dan alleen het leven hier op aarde. 

In 2009 startte Frank zijn reis om zich als medium te scholen en ontwikkelen, een reis waarin hij ook zelf een stem mag zijn voor overleden dierbare(n). Want dat is wat Frank doet: communiceren met overleden dierbaren, hen een stem geven, hen verbinden en samenbrengen met hun geliefden hier. Nuchter, relaxt, down-to-earth, maar o zo gepassioneerd.

Gratis deelname

De bijeenkomst ‘Van ziel tot ziel’ vindt plaats op zondag 12 mei van 14.00 tot 15.30 uur (inloop vanaf 13.30 uur) in Uitvaartcentrum Weesp - Van Vuure, Utrechtseweg 110-A. De toegang is gratis. Vooraf reserveren is gewenst via info@inmemoriamuitvaarten.nl of uitvaart@vanvuure.nl. Vol is vol!

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant