Weesp heet sisters een warm welkom
Weesp heet sisters een warm welkom

Roze welkom voor A Sisters Hope

Algemeen

WEESP - Met vlaggen, ijsjes, muziek en heel veel roze, werden de 450 wandelaars van A Sisters Hope 60K Walk zaterdagmiddag warm onthaald aan het Weesperplein. Van daar was het nog een klein stukje naar de finish op het terrein van Mixed Hockey Club Weesp. De opbrengst van deze benefietwandeling komt volledig ten bate van onderzoek naar borstkanker.


Het is dit jaar de vijfde keer dat de wandelaars van de benefietwandeling in Weesp overnachten. De motor achter alle extra activiteiten in Weesp zijn Peter Jansen en Marieke Korbach van hotel ’t Hart van Weesp. Vorig jaar wisten zij met sponsoracties ruim 5100 euro aan de organisatie van A Sisters Hope te overhandigen. Dat bedrag proberen ze dit jaar te overtreffen. Ook wordt er een roze bokaal uitgereikt aan de winkelier met de meest roze etalage.

In het zogenaamde A Sisters Hope tentenkamp op de terreinen van MHC Weesp en We Have aan de ’s Gravelandseweg verwenden vrijwilligers de wandelaars met medische verzorging en massages en entertainment. Ook in hotel ’t hart van Weesp werden de lopers door vrijwilligers in de watten gelegd. Op zondag gaat de tocht door naar Amsterdam, alwaar de groep op grootse manier wordt binnengehaald in het Olympisch Stadion.

 

Ijsje van Nelis als beloning
Nog energie genoeg voor een dansje
Mario Raadwijk van Replay maakt een feestje op het Weesperplein
Route gaat dit jaar door het centrum
Gehaald!
Blaren worden in de watten gelegd
Weldadige massage en verwennerij
Plotselinge felle regenbui!
Per paard en wagen naar hotel Hart van Weesp.
Bijkomen in de feestzaal van hotel Hart van Weesp
Roze luchtpijp als baken
In de tent van de Hockeyclub wordt volop gefeest
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant