Afbeelding
Audio

Ondernemers helpen nieuwe winkelier met zaak

Algemeen

WEESP - Een groep ondernemers in Weesp heeft de handen ineengeslagen om iets aan de leegstand in het centrum te doen. Zij stellen kennis, expertise en eventueel geld beschikbaar voor iedereen met een goed idee.

Het plan is als volgt: iedereen met een goed idee kan dat insturen. Niets is te gek. De initiatiefnemers beoordelen alle plannen en maken een selectie. Met deze kandidaten volgen gesprekken en hun plannen worden nader onderzocht. Uiteindelijk blijft het beste plan over en dat wordt uitgevoerd.

De bedenker wordt op alle mogelijke manieren op weg geholpen. Jan Accountants helpt met een bedrijfsplan, Van Elten Van de Griend Netwerk Notarissen zorgt voor de juridische vastlegging en WeesperNieuws zorgt voor promotie.

De andere ondernemers delen hun kennis, ervaring en netwerk, zodat de kans van slagen nog groter wordt. Het eventuele startkapitaal krijgt de winnaar overigens niet cadeau, maar dient te worden terugbetaald. 

Iedereen met een goed plan kan dit opsturen naar winkelplan@weespernieuws.nl, vergezeld van een zo uitgebreid mogelijke omschrijving. Insturen kan tot 1 januari 2013.

Interview
Woordvoerder Marco Fritz legde het plan gisteravond op Radio Weesp al uit. Dat is hier te beluisteren.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant