Weesper sport van het paasweekend

Weer nederlaag voor FC Weesp

Een teleurstellende paasmaandag voor FC Weesp. Het met vlagen ondermaatse voetbal kostte de ploeg maandag de kop tegen runner-up Zeeburgia: 1-3. FC Weesp had al vroeg problemen. De Amsterdammers zetten al vroeg druk en konden na de eerste helft al een 0-2 voorsprong op het scorebord zetten. Na de rust speelde FC Weesp wat beter. Zeker de eerste fase van de tweede helft zette de ploeg meer druk op de bal en kwam er ook meer gevaar. Wouter Spanjerberg zorgde met een benutte strafschop voor de 1-2.

Zaterdag FC Weesp deelt punten

De jacht om klassebehoud wordt steeds zwaarder voor de zaterdag van FC Weesp. Afgelopen weekend pakte de ploeg slechts een punt tegen concurrent Altius: 2-2. FC Weesp had meer dan genoeg problemen met de concurrent, maar speelde op momenten ook sterk genoeg. Door de 2-2 houdt de tegenstander een punt voorsprong op FC Weesp. De Weespers zouden, met de stand van deze week, play-offs voor klassebehoud moeten spelen.

Koploper te sterk voor Argus

Ondanks met vlagen goed korfbal heeft Argus zaterdag verloren van Hebbes. De Utrechtse koploper was met 15-9 te sterk voor de Weespers. Toch bood Argus goed tegenstand tegen de nummer één van de poule. Met goed en aanvallend korfbal konden de Weespers voor gevaar zorgen.Vooral na de rust toonde Hebbes aan beter te spelen dan de Weespers. Door hard werken kon de ploeg afstand nemen van Argus en de volle zege pakken.

Grote zege voor The Victory

Met nog twee duels te gaan staat The Victory nog 5 punten achter op de koploper. Zaterdag wonnen de Weesper tafeltennissers van het zwakke Spirit: 2-8. Zonder Arjen de Groot, maar met Rutger Jakobi, Berry Kruger en Dennis Visser waren de Weespers op alle fronten sterker en werd al snel de voorsprong gepakt. De twee laatstgenoemden hadden geen enkel probleem om alle potjes op de naam te zetten. Echt tegenstand gaf de opponent geen moment.