MHCW komt sterk terug na zwakke eerste helft

WEESP - De start was slecht, maar toch hebben de hockeysters van MHCW afgelopen weekend gewonnen van Fletiomare: 4-2.

MHCW kon voor rust amper opbouwende aanvallen creëren. De tegenstander maakte vooral het spel en dat zorgde voor een 0-2 achterstand na de eerste helft. MHCW speelde na rust veel beter. Eerst zorgde Tessel van Maanen er met twee goals voor dat het 2-2 werd, daarna konden Merel van Kassel en Marie-Jeanne Smitshuis nog twee keer scoren.

Knotsgek punt hockeyers
Veel goals voor de hockeyers van MHCW. De Weespers pakte een punt tegen Baarn en stapten met 6-6 van het veld. De toeschouwers langs de kant werden voor rust al volop vermaakt door de twee teams. Met acht doelpunten stond het na de eerste helft al 4-4. Na rust werd er nog 'slechts' 4 keer gescoord, maar was het duel wel tot het slot toe spannend te noemen. MHCW heeft aan de 's-Gravelandseweg nog geen duel verloren.