Afbeelding

Ze haalt je uit je comfortzone

Algemeen

WEESP - Als je mensen uit hun comfortzone haalt, bevorder je creativiteit en productiviteit. Zegt Iris van Velsen. Deze jonge onderneemster uit Weesp verkondigt haar boodschap namens haar nieuwe bedrijfje Studio Vier.

Met het beproefde concepten uit de wereld van vrijgezellenfeestjes daagt ze nu de zakelijke markt uit. "Ik kan echt wat toevoegen aan een bedrijf."

Het begon voor Iris van Velsen allemaal met het volgen van haar hart: doen wat je leuk vindt en weten waar je goed in bent. Zo besloot ze haar studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening nog even niet te verzilveren en richtte ze zich eerst op haar grote passie: ze werd dansdocent. Zich bewegend in een dynamische omgeving met allemaal enthousiaste jonge mensen begon ze naast het dansen met de organisatie van bijzondere vrijgezellenfeestjes: lipdubs, flashmobs, rapworkshops, wat een mogelijkheden. Haar bedrijf was geboren.

In beweging
"Nu wordt het tijd om bedrijven in beweging te zetten", vindt de onderneemster met haar onuitputtelijke netwerk. Studio Vier neemt een vlucht: in juli 2014 gestart van achter de laptop aan de keukentafel, maakte Van Velsen in januari 2015 de overstap naar een bedrijfsruimte aan de Pampuslaan. "Deze move biedt mij de rust en de focus om mijn bedrijf verder uit te breiden. Bewust zoek ik nu de zakelijke markt op, want ik heb ontdekt dat mijn producten en werkwijze echt wat toevoegen aan een bedrijf."

Lees alles over het werk van Van Velsen in het WeesperNieuws van deze week. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant