Wulfie (links) & Nomar werken aan hun doorbraak. Foto: Monique Gerritsen
Wulfie (links) & Nomar werken aan hun doorbraak. Foto: Monique Gerritsen
Video

Scoren Wulfie & Nomar een zomerhit met 'Everybody'?

Algemeen

WEESP - De Weesper artiest Wulfie lijkt op weg naar een zomerhit met 'Everybody'. De eerste single samen met Nomar. "We kregen heel positieve feedback."

Wordt 'Everybody' jullie doorbraak?
"Daar werken we in ieder geval hard aan. Het gaat niet vanzelf. We hebben geen plugger en moeten onze single zelf aan de man brengen. Gelukkig hebben verschillende radiostations het opgepakt en volgen er steeds meer. Inmiddels is ons nummer al gedraaid door RTV Noord-Holland, RTV Purmerend en KX Radio van 3FM. En donderdagnacht mogen we ons nummer live spelen bij Radio 538. We hebben met 'Everybody' ook meegedaan aan Muzikantendag on Tour. Dan kun je je nummer laten horen aan professionals uit de muziekindustrie. We kregen heel positieve feedback."

Worden jullie hierdoor ook meer gevraagd voor optredens?
"Ja, maar daar zijn we nog niet klaar voor. We willen eerst meer eigen materiaal hebben, zodat we het publiek ook echt iets kunnen geven. We zijn druk aan het schrijven. Het is de bedoeling om een EP (verkort album, red.) uit te brengen. Ondertussen voeren we al wel gesprekken met boekingskantoren, want er is zeker interesse. Ik denk dat we zo rond september liveshows kunnen gaan doen."

Waar leef je nu dan van?
"Ik zing in de coverband Recovery, maar op andere vlakken heb ik bewust geen werk op het moment. Ik heb sterk het gevoel dat het nú moet gebeuren en wil me voor de volle honderd procent op de muziek kunnen focussen. Ik heb een financieel buffertje, maar dat raakt wel een keer op natuurlijk. Het zou te gek zijn als ik straks mijn geld zou kunnen verdienen met muziek. Maar ja, het gaat niet alleen om talent, je moet ook geluk hebben."

Lees meer in het WeesperNieuws van deze week. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant