Afbeelding

Metz zit voor het goede doel

Algemeen

WEESP - Ricardo Metz uit Weesp maakt het Sluis-en-bruggenfeest weer mee vanaf een paal boven het water van de sluis. De titelverdediger van het paalzitten hoopt met zijn deelname van dit jaar geld in te zamelen voor de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC.

Ricardo vraagt om steun. Voor hemzelf zijn een beetje aanspraak en wat aanmoedigingen voldoende om de 50 uur (!) op de paal door te komen. Maar voor het Emma Kinderziekenhuis vraagt hij om een financiële bijdrage.

Facebook
"Het allermooiste zou zijn als mensen mij in Weesp komen aanmoedigen en daar een bedrag overhandigen", zegt Ricardo. Overmaken kan ook, informatie daarover staat op zijn Facebookpagina. "Om het transparant te houden, zal ik via Facebook aangeven wie er gedoneerd hebben zodat iedereen weet dat het goed terechtkomt. Mocht ik de hoofdprijs in mijn eentje winnen, doneer ik zelf ook 200 euro", belooft de volhouder.

18.00 uur
Het paalzitten begint donderdag (27 augustus) om 18.00 uur, zo lezen wij in de speciale Sluis-en-bruggenkrant die bij het WeesperNieuws zit.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant