Touwtrekken wordt onder de loep genomen.
Touwtrekken wordt onder de loep genomen.

Het feestcomité maakt de balans op

Algemeen

WEESP - Er waren veel succesvolle activiteiten tijdens het Sluis-en-bruggenfeest, maar de organisatie gaat kritisch kijken naar het paalzitten en het touwtrekken. 

"In juni hadden we heel veel aanmeldingen voor het paalzitten, maar we kregen ook veel afmeldingen en hadden uiteindelijk maar drie deelnemers. Dat moet anders. Hetzelfde voor het touwtrekken. Daar viel het aantal deelnemers ook tegen: waarschijnlijk omdat het van de zaterdag naar de vrijdag was verplaatst. Beide activiteiten hebben we wel laten doorgaan, maar we moeten wel een ondergrens gaan stellen. Je steekt er als organisatie veel tijd in", zo vertelt Robin Voorhamm van de organisatie. 

Maar terugkijkend op het weekend was het Sluis-en-bruggenfeest geslaagd, zo zegt de organisatie. 

"Donderdag hielden we ons hart vast bij het slechte weer. Vrijdag was al een stuk beter. En zaterdagochtend keek ik omhoog en dacht: zó, we moeten extra water meenemen", blikt Voorhamm terug. Het is drie dagen rennen en vliegen geweest voor de vele vrijwilligers. De meeste eer kregen zij van de nieuwe kinderwaterbaan op zaterdag, een enorm succes.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant