Afbeelding

Vader en zoon samen achter de draaitafel

Algemeen

WEESP – Vader Richard en zoon Ramon Westland gaan nog één keer samen knallen als deejay. Het dak moet eraf op zaterdag 23 januari bij FC Weesp, niet toevallig de club waar Ramon aanvoerder was van de zondag 1.

Daarna gaat 'DJ Ramos' een paar maanden naar het Verre Oosten. Waarmee de bijzondere muzikale samenwerking met zijn vader voorlopig een tijdje op ijs wordt gezet. "Maar we gaan zeker vaker draaien."

Flat 113
Richard Westland begon als deejay bij Flat 113, de ooit zo populaire discotheek in Weesp. Bij Ramon begon het virus te kriebelen in de periode dat hij naar festivals ging. Beiden dachten toen ze de deejays in hun tijd bezig zagen: dat moet ik ook kunnen.

Op het Sluis-en-bruggenfeest draaiden ze al eens om en om, maar tijdens een groot feest bij FC Weesp op 23 januari mixen vader en zoon voor het eerst hun stijlen. "Of het uniek is dat een vader en een zoon samen draaien? Ik heb geen idee, maar ik ben het in elk geval nog niet eerder tegengekomen", zegt Richard deze week in het WeesperNieuws.

Lees het hele interview in de digitale editie

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant