Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

Argus sterk

Argus heeft afgelopen weekend goede zaken gedaan tegen streekgenoot DOC. De Weesper ploeg was met 9-15 te sterk voor de Bussumers. Argus stond voor rust al op voorsprong. Doordat de Weespers vergaten weg te lopen, hadden de Bussumers lang kansen op een goed resultaat. Na rust kon Argus alsnog een gat slaan.

Nederlaag waterpoloërs

De Weesper waterpoloërs van Triton hebben afgelopen weekend een nederlaag geleden tegen streekgenoot De Otters Het Gooi: 18-13. De twee ploegen probeerden er een leuk duel van te maken, maar werden te vaak teruggefloten. Dat zorgde ervoor dat het spel geen moment echt gemaakt kon worden door een van de twee. De meeste doelpunten kwamen na strafworpen en man-meers. Rob Mooijman (5x) en Jeroen van der Vliet (4x) waren de topscoorders voor Triton.

Turnsters verder

Turnsters van WVGV hebben afgelopen weekend de regiofinale behaald. Debora Kroon presteerde het best en werd knap vierde. Verder stromen Ashlyn Fetherston, Roos Buitendijk, Anne van Reenen en Lizzie van Dijkhuizen door naar de regiofinale van volgende maand.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant