Afbeelding

'Ik ben...' thema nieuwe Weesperfotomobiel

Algemeen

WEESP - 'Ik ben...' is dit jaar het thema van Weesperfotomobiel. De fotografiewedstrijd voor de jeugd wordt dit voor de derde keer rondom de kunstmanifestatie Weespers aan de Wand gehouden.

Dat de wedstrijd de derde editie ingaat, wijst op het succes dat er is onder de jeugd. Iedereen van 12 tot 18 jaar mag meedoen en foto's insturen die met een mobiele telefoon zijn gemaakt. En dat zijn dan ook meteen de enige voorwaarden. "Gekozen is dit jaar voor het thema 'Ik ben...' en het is alle deelnemers daar vrij een invulling aan te geven", zo vertelt organisator en Weesper fotograaf Paul Roholl.

Creativiteit
De jury vraagt wel om alle selfies in beetje in toom te houden. Het moet creatiever dan dat. Als er maar een verwijzing naar 'Ik ben...' in zit. De jury kijkt dus vooral naar creativiteit, maar ook naar de toegepaste technieken en de boodschap die met de foto wordt uitgestraald.

Aan de Wand
Weesperfotomobiel valt samen met de organisatie van de grote kunstmanifestatie Weespers aan de Wand, traditioneel in het pinksterweekeinde. De inschrijving start deze week via www.weesperfotomobiel.nl. Er kan zes weken worden ingestuurd tot 4 mei. Daarna kiest de vakjury een winnaar. Die wordt op de zaterdag van Weespers aan de Wand bekendgemaakt. Dat is dit jaar 14 mei.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant