Sandra van der Spruit wordt bijgestaan door Tamara Schipper.
Sandra van der Spruit wordt bijgestaan door Tamara Schipper.

Eten centraal op vernieuwd You better PINK

Algemeen

WEESP - You better PINK wordt dit jaar helemaal anders dan anders. Geen dansavond, maar een diner in de Grote Kerk. Op zaterdag 5 november. 

Het idee is om tijdens het benefiet tegen borstkanker de Grote Kerk te vullen met grote tafels voor acht tot tien personen. De gasten krijgen een mooi viergangendiner geserveerd, waarvan elke gang bereid wordt door een ander lokaal restaurant: "Bloom Kitchen Bar verzorgt de amuse, restaurant Aaltje maakt het hoofdgerecht en Nelis' IJssalon regelt het dessert. Ik zoek nog een restaurant dat het voorgerecht op zich wil nemen..."

Ander publiek
De 180 tot 200 gasten worden die avond volledig in de watten gelegd: "Vanaf het moment dat ze via de roze loper de kerk in lopen, wacht hen een volledig verzorgd programma met culinaire hoogstandjes, goede wijnen, entertainment en een spannende veiling. Dit trekt waarschijnlijk ander publiek dan de dansavonden in Nigtevecht, maar dat is niet erg."

Weet ze zeker dat er niet gedanst gaat worden? "We moeten die zaterdag al om 22.30 uur de kerk uit, omdat er de volgende dag een oogstdienst is. Ik overweeg daarom te kijken of er in de buurt een locatie is waar we een afterparty kunnen houden."

Kaarten
Wie op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen zoals de startdatum van de kaartverkoop, kan kijken op www.youbetterpink.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant