Afbeelding

Spannend duel voor zaterdag FC Weesp

Algemeen

WEESP - Het wordt komend weekend erg spannend voor het zaterdagelftal van FC Weesp: de Weespers kunnen de derde plaats zeker stellen.

FC Weesp speelt komende zaterdag tegen Olympia '25 dat slechts één plaats lager staat dan de Weespers, maar wel al een forse achterstand heeft. Als FC Weesp de tegenstander weet te verslaan, wordt het hoe dan ook derde. Deze derde plaats geeft FC Weesp recht op deelname aan de play-offs, waarmee de club weer zou kunnen promoveren naar de derde klasse. FC Weesp en Olympia '25 treffen elkaar zaterdag vanaf twee uur op het sportpark aan de Papelaan. Los van het duel om de derde plaats heeft FC Weesp nog steeds kansen om eerste te worden. De achterstand op de koploper bedraagt slechts 3 punten. De koploper moet echter wel zelf eerst punten verspelen en FC Weesp moet ervoor zorgen dat het alle resterende duels aan het langste eind trekt.

Goede zaken
Het eerste zondagelftal van FC Weesp kan komend weekend eveneens goede zaken doen. De Weespers kunnen een grote stap zetten naar klassebehoud: FC Weesp speelt tegen concurrent Hoofddorp. FC Weesp staat momenteel voorlaatste. Hoofddorp staat 3 plaatsen hoger en heeft slechts een voorsprong van 3 punten op de Weespers. Daar komt nog eens bovenop dat twee andere concurrenten, NVC en VVA/Spartaan, komend weekend ook tegen elkaar spelen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant