Afbeelding

2.000 vragenlijsten op de post

Algemeen

WEESP - 2.000 Weespers krijgen deze week speciale post van de gemeente: een vragenlijst over de gemeente zelf. 

De vragenlijsten maken deel uit van het bestuurskrachtonderzoek Weesp meet eigen kracht. Deze vragenlijsten, de ondernemers- en burgerpeilingen, vallen rond zaterdag 14 mei op de mat. De gemeenteraad van Weesp wil aan de hand van het bestuurskrachtonderzoek samen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties onderzoeken hoe de toekomst van Weesp eruit kan zien en hoe de dienstverlening verbeterd kan worden. 

Vragenlijst
De gemeente nodigt inwoners en organisaties die een uitnodiging ontvangen van harte uit om de vragenlijst in te vullen. Hoe meer mensen de vragenlijst invullen, hoe beter de gemeenteraad een beeld krijgt van hoe u denkt over uw eigen woonomgeving, het ondernemersklimaat, de gemeente en de toekomst van Weesp. Het onderzoek wordt uitgevoerd door I&O research, een onafhankelijk onderzoeksbureau. 

Stadsgesprekken
De resultaten van de peilingen worden met inwoners en organisaties besproken in stadsgesprekken. Voor de stadsgesprekken kunt u zich aanmelden. Houdt u de lokale kranten, de lokale radio en onze website in de gaten. De uitnodiging hiervoor verschijnt eind mei. De uitkomsten van de peilingen en de stadsgesprekken worden meegewogen in de gemeentelijke visie over de toekomst van Weesp.

Naast de vragenlijsten en de stadsgesprekken wordt ook onderzocht wat de kwaliteit is van de uitvoering van de wettelijke taken en ambities van de gemeente.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant