Afbeelding

Weespers voor klankbordgroep parkeren gezocht

Buurt / wijk

WEESP - Hoe moet het parkeren verbeteren in Weesp? De gemeente Weesp is hard op zoek naar Weespers die mee willen doen met de klankbordgroep Parkeren en Mobiliteit. De groep wordt nauw betrokken bij het maken van een nieuwe parkeer- en mobiliteitsvisie voor de stad. 

Op dit moment wordt parkeren en verkeer in de stad nauwgezet in kaart gebracht. Dat moet aan het begin van deze zomer een heleboel informatie opleveren hoe het er nu voorstaat. Aan de hand van die informatie gaat de gemeente een visie maken over de toekomst van parkeren en verkeer in de stad. De Klankbordgroep wordt daarbij nauw betrokken.

Er zijn al wat aanmeldingen binnen, maar die komen voornamelijk uit het centrum. De gemeente zou ook graag zien dat er mensen uit andere wijken plaatsnemen. 

Meedoen? Stuur een e-mail naar parkeren@weesp.nl o.v.v. uw naam, telefoonnummer, de wijk waarin u woont/werkt, of u bewoner of ondernemer bent. Wij zien uw aanmelding graag vóór 14 mei 2017 tegemoet. De gemeente bepaalt op basis van een evenredige verdeling van vertegenwoordiging uit de wijken de samenstelling van de klankbordgroep. Alle aanmelders ontvangen hierover bericht.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant