MHCW verslaat koploper

WEESP - Waar MHCW een week geleden goed spel vergat te belonen, hebben de hockeysters deze week wel knap punten gepakt. De Weespers waren, na een spannend duel met goed hockey, met 2-0 te sterk voor koploper Haarlem.

MHCW speelde al snel na de start erg goed en zette met een paar goede aanvallen meteen de toon. De voorsprong kwam door een benutte strafbal van Susan Droomers. Ook na rust bleef het lang spannend. Merel van Kassel zorgde voor de tweede treffer.

Geen problemen hockeyers
MHCW heeft de zware nederlaag van een week geleden zondag goedgemaakt met een afgetekende zege op Castricum. De Weesper hockeyers wonnen met 6-2. MHCW startte goed en was al snel erg vaak aan de bal. De tegenstander kon daar maar amper tussenkomen. Dat zorgde er mede voor dat er al voor rust goede kansen kwamen voor de Weespers. MHCW kwam dan ook op een 2-1 voorsprong. Ook na rust maakte MHCW geen fouten en volgden er nog 4 goals.