Ad van Gemert namens de WSP
Ad van Gemert namens de WSP

WSP fleurt op dankzij redders in nood

Algemeen

WEESP - Bij de Weesper Stadspartij (WSP) heeft zich plotseling een groep nieuwe sympathisanten aangemeld. Fractievoorzitter Ad van Gemert komt daarom terug op zijn voornemen om de politiek te verlaten en stelt zich weer kandidaat voor het lijsttrekkerschap.

Zonder dit nieuwe elan was het niet zeker geweest of de WSP had meegedaan aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. Nu ziet Van Gemert de toekomst van de partij echter weer met veel vertrouwen tegemoet. 

Van Gemert wil nog niet zeggen wie de redders in nood zijn. "Sommigen willen op de achtergrond blijven, met anderen moet ik nog een gesprek voeren. Het is niet netjes als ik nu hun namen naar buiten breng", zei Van Gemert op Radio Weesp. Volgens hem komt de support uit verschillende geledingen van de samenleving en gaat het om jong en oud.

Eén naam is al wel bekend: Bernard Bierwolf is kandidaat-commissielid namens de WSP en hoopt op korte termijn benoemd te worden. 

De WSP blaast ook het stof van het Stadsplatform, een bijeenkomst waarop Weespers met ideeën, klachten en suggesties mogen komen. De WSP verwacht daar punten uit te halen voor het verkiezingsprogramma. Deze bijeenkomst is op 18 december in het Hart van Weesp.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant