Rockband Broken Strings is door naar de finale
Rockband Broken Strings is door naar de finale

Vijf nieuwe finalisten voor Weesp Got Talent

Algemeen

WEESP - De tweede serie finalisten voor talentenjacht Weesp got Talent is bekend. Vijftien acts streden zaterdagavond in Theaterpand Weesp om een ticket voor de finale in mei 2014. 

Metalband Broken Strings, cabaretière Ruby, zangeres Mauve, zangeres Josien en de (zang)groep Guido, Simon, Eva en Eva zijn door. Zij kregen naast complimenten van juryvoorzitter Remy van Tilburg ook een rapport met opbouwende kritiek mee naar huis zodat zij hun act voor de finale nog beter kunnen uitwerken. 

De aanmoedigingsprijs ging naar Kimberly van Elk. Zij deed een rapact, waarin ze ook zong. Het zingen vond de jury niet zo goed gaan, het rappen juist wel. Met de prijs wordt ze aangemoedigd haar raptalent verder te ontwikkelen. 

Er deden dit keer vooral jongeren mee. De 'oudste' deelnemer was 27. Dertien van de vijftien acts waren muzikale optredens, een meisje deed cabaret en twee meiden deden een dansperformance. 

De tweede voorronde was drukbezocht. Er waren veel familieleden en vrienden van de kandidaten aanwezig, en een aantal finalisten van de eerste ronde kwam de concurrentie peilen. Theaterpand Weesp heeft inmiddels een drankvergunning, waardoor het voor het publiek ook echt een avondje uit werd. De talentenjacht werd gepresenteerd door Sara Kroos. 

 

  

Rapper Kimberly wint de aanmoedigingsprijs
Romee zong mooi, maar is niet door naar de finale
Ook Eva, Simon, Eva en Guido hebben een ticket voor de finale
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant