MHCW tankt vertrouwen

Het was dan wel een nederlaag, maar toch hebben de hockeysters van MHCW vertrouwen kunnen tanken. De Weespers speelden erg sterk tegen koploper Athena, maar verloren toch met 2-4. MHCW had vooral de eerste fase het betere van het spel. De Weespers kwamen ook knap op voorsprong. Dat doelpunt leek de Amsterdammers wakker te schudden. Athena kwam nog voor rust terug. Ook na rust startten de Weespers weer sterk, maar kwam Athena weer terug.

Hockeyers komen laat op stoom

De eerste helft kon stukken beter, maar doordat er na rust wel goed gehockeyd werd hebben de hockeyers van MHCW zondag een 9-3 zege geboekt op de nummer laatst Nieuwegein. Voor rust waren de twee teams nog aan elkaar gewaagd. Na rust kwamen de Weespers echt op stoom en werd de tegenstander zonder al te veel problemen aan de kant gezet door MHCW, dat goed speelde en tevreden was met de zege.

Waterpoloërs pakken punt

Afgaande op het aantal kansen en het goede spel hadden ze recht op een zege, maar de waterpoloërs van Triton hebben afgelopen weekend 'slechts' een punt gepakt tegen Stichtse Vecht: 8-8. De Weespers startten sterk en scoorden snel de eerste treffer. Daarna kwam de tegenstander fel terug. De Weespers kwamen op achterstand te staan, maar bleven vertrouwen houden. Met een sterke slotfase kwam de ploeg goed terug, maar kwam het toch tekort.

Geen problemen Oberon

Geen enkel probleem vlak voor het weekend voor de volleyballers van Oberon. De Weespers met gemak het lager geklasseerde SAS'70: 4-0. De Weespers hadden alleen de eerste set echt tegenstand. Toch was de set met 25-20 voor Oberon. Daarna leek het duel meteen gespeeld. De Weespers hadden toen geen enkel probleem meer en zetten het duel met 25-11 en 25-4 compleet naar de hand. De laatste set werd ook nog gepakt.