De voetbalsters van FC Weesp kwamen met 2-3 tekort tegen Aurora

Rommelend FC Weesp pakt punt

WEESP - Met af en toe wat fouten heeft FC Weesp een punt overgehouden aan het duel met Quick 1890. De Weespers kwamen tot 1-1.

FC Weesp had voor rust op momenten het betere  van het spel en kwam na wat kansjes op voorsprong door een goal van Marcin Kmiecik. Na rust kwam de tegenstander meteen met een antwoord. FC Weesp probeerde nog voor de zege te gaan en kreeg kansen, maar kwam toch tekort.

Zaterdagelftal houdt het spannend
Op jacht naar klassebehoud heeft de zaterdag van FC Weesp goede zaken gedaan. Afgelopen weekend werd De Vecht met 3-2 verslagen. FC Weesp speelde vooral de eerste helft erg goed en had geen enkel probleem met De Vecht. Voor rust stond het al 3-0 en leek de zege al zeker. Toch veranderde dat na rust nog. FC Weesp zakte helemaal terug en De Vecht werd steeds beter. Toch kon FC Weesp met de hakken over de sloot stand houden.

Voetbalsters komen net tekort
Een goede tweede helft, maar toch geen punten voor de voetbalsters van FC Weesp. De Weespers verloren afgelopen weekend met 2-3 van Aurora. Voor rust werd FC Weesp op momenten overrompeld en was de ploeg geen moment echt fel. Na rust was de ploeg een stuk sterker en kreeg FC Weesp meer kansen. Een punt was dan ook terecht, maar Aurora kaapte de zege voor de neus van de Weespers weg.