't Weesperplein viert feest met SloepKom pop-upcinema
't Weesperplein viert feest met SloepKom pop-upcinema

't Weesperplein viert feest met pop-upbioscoop

Algemeen

WEESP - Café-diner 't Weesperplein bestaat 15 jaar en viert dit met een feestje in de Kom van Weesp: op 19 en 20 september wordt ter hoogte van de City of Wesopa op een groot scherm een film vertoond, waar mensen vanuit een bootje naar kunnen kijken. 't Weesperplein zorgt voor de lekkere hapjes en drankjes.

Bezoekers kunnen met eigen sloep, roeiboot, kano of alles wat maar drijft, afmeren aan de kade in de Kom van Weesp.

Eigenaar Maurice van Kesteren verheugt zich enorm op het verjaardagsfeest: "We wilden iets gezelligs doen in het centrum van Weesp. We hebben ervaring met drive-inbioscoopavonden op Pampus en omdat die een groot succes zijn, kiezen we voor hetzelfde concept in Weesp."

Om 18.00 uur worden de bootjes in de Kom verwacht. Kaarten kosten € 12,50 per persoon in de boot en zijn te bestellen via de website van de City of Wesopa. Daar wordt gevraagd naar de naam en lengte van de boot.

Van Kesteren: "Op deze manier kunnen we alle bootjes een mooi plaatsje in de Kom geven. Iedereen komt zij aan zij te liggen. Mocht er op het laatste moment nog iemand in een boot mee willen, dan kost dat ook € 12,50. Dat regelen we dan ter plekke." Geen boot? Ook geen probleem: er zijn losse plaatsen beschikbaar op salonschip 'De Succes'.

Als iedereen voorzien is van hapjes en drankjes begint de film. Welke, dat is een verrassing, maar zeker is dat het over de verjaardag van een restaurant gaat, zo laat de organisatie weten.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant