Stuntelend FC Weesp geeft zege weg

Lang leek FC Weesp hele goede zaken te doen tegen de koploper, maar het elftal heeft zondag toch verloren van Quick 1890 AFC. De Weespers stonden lang op voorsprong, maar verloren met 2-4.

Vooral de eerste fase van het duel speelde FC Weesp goed. De koploper werd goed vastgezet en met veel druk kwamen er al snel kansen. Al snel volgden twee treffers: Jesse van Huisstede zette de Weespers knap op voorsprong. Waar je zou verwachten dat FC Weesp vervolgens over de koploper heen zou walsen, gaf de ploeg het duel op alle fronten weg. De Weespers zakten na de voorsprong ver terug, waardoor de koploper terug kon komen en alsnog de zege kon pakken. FC Weesp zakte door de ondergrens.

Zaterdag verspeelt punten

Slechts één punt voor het zaterdagelftal van FC Weesp afgelopen weekend. De Weespers waren beter dan het Almeerse Buitenboys, maar deelden met 2-2 de punten. FC Weesp bleek al snel sterker, maar stond tegenover een traag voetballende tegenstander. Daardoor was het duel amper hoogstaand te noemen. FC Weesp kwam na een achterstand op 1-2 door doelpunten van Jordy Neeft en Sasja Fransen. Daarna vergat de ploeg door te drukken en konden de Almeerders alsnog terugkomen.

Nederlaag voetbalsters

De voetbalsters van FC Weesp hebben afgelopen weekend geen punten kunnen pakken tegen plaaggeest Buitenveldert. De Amsterdammers waren, zoals zo vaak de afgelopen jaren, met 5-1 te sterk.

We Have sterk

Een knappe zege op SV Zeeburg heeft de handbalsters van We Have de eerste plaats opgeleverd. De Weespers waren met 9-15 te sterk. We Have was voor rust sterk en rustte vooral op een sterke achterhoede. Daardoor kwam de tegenstander amper aan scoren toe en was de opbouw van de Weespers goed. Na rust kon We Have een gat slaan.

Argus kansloos

Argus heeft zaterdag kansloos verloren van V&V/KCN. De korfballers verwachtten vooraf wel kans te maken, maar werden met 20-8 weggespeeld. De nederlaag van Argus kwam vooral door het falen met het afmaken van kansen. Voor rust en na rust maakten de Weespers te veel fouten. De tegenstander scoorde met gemak en kon vooral na rust aan een grote marge werken.

Nederlaag waterpoloërs

De waterpoloërs van Triton hebben afgelopen weekend hun eerste nederlaag geleden. De Fuut was met 8-5 te sterk. De gehavende Weesper ploeg kon de helft van het duel nog goed meekomen, maar moest het spel daarna aan de tegenstander laten.