Afbeelding

MHCW zakt na rust terug

Sport

WEESP - Met vlagen goed spel, maar ook te veel momenten met een veel slechtere focus. MHCW heeft afgelopen weekend met 2-4 verloren van HC Naarden.

MHCW kon al meteen op voorsprong komen. De Naarders deden steeds wat terug. Toen MHCW voor rust weer op voorsprong kwam, scoorden de Naarders ook meteen weer. Na de rust speelde MHCW slechter en vergat de ploeg kansen af te maken. HC Naarden deed dat beter en pakte alsnog een zege.

Zege voor hockeysters
Hard werken heeft afgelopen weekend een zege opgeleverd voor de hockeysters van MHCW. De Weespers waren met 3-1 te sterk voor concurrent USHC. De Weespers begonnen wat zwak en zagen de tegenstanders met enkele strafcorners voor gevaar zorgen. Een snelle counter van MHCW leverde toch een voorsprong op. Na rust kon MHCW goed doorzetten. De zege werd al snel zeker gesteld.