Slechte dag voetbalsters FC Weesp

Een slechte dag voor de voetbalsters van FC Weesp afgelopen weekend. De Weesper vrouwen konden geen potten breken tegen de sterke koploper Monnickendam en verloren met 1-8. De koploper kon al snel de score openen. Het leek lang of FC Weesp nog wakker moest worden. Voor rust stond het al 0-3 voor de koploper. Na de rust zette Monnickendam door. Waar voor de koploper alles lukte, faalde FC Weesp op alle fronten. Alle kansen voor de tegenstander waren raak, voor FC Weesp kwam er slechts één doelpunt. De eer werd gered door Robien Llorent. Desondanks was FC Weesp allesbehalve tevreden.

Argus deelt punten

Een spannend duel voor de korfballers van Argus afgelopen weekend. De Weespers speelden het laatste veldduel van het jaar en pakten een punt tegen concurrent Andijk: 12-12. Al snel na de start bleek dat de twee ploegen erop gebrand waren om een zege te boeken. Argus kreeg echter al snel een tegenslag te verwerken toen Jelle Witteveen na een duel om de bal op te grond belandde en vervelend op z'n schouder terecht kwam. De Argus-speler moest geblesseerd van het veld. Dat kwam Argus meteen duur te staan; Andijk kwam op een 7-3 voorsprong. Na de rust moest Argus lang hard knokken om terug te kunnen komen.