We Have komt nog tekort

WEESP - Het kan allemaal nog wat beter voor de handballers en handbalsters van We Have. De Weespers konden afgelopen week geen punten pakken. De handbalsters van de Weesper club leden een 12-22 nederlaag tegen het geslepen Amsterdamse VOC.

We Have leek goed te starten tegen de ervaren tegenstander. Vooral in de eerste fase van het duel waren de twee ploegen aan elkaar gewaagd. We Have probeerde kansen te creëren, maar had veel problemen met de stugge achterhoede van de tegenstander. Terwijl We Have vaak vergat te scoren, deed de tegenstander dat wel. Vooral het tweede gedeelte van de eerste helft was VOC beter en kon de ploeg werken aan een voorsprong. Na de eerste helft stond het 6-12 voor de Amsterdammers. Na de rust startte We Have goed. Met een paar goede breaks kon de ploeg de achterstand wat aangenamer maken. Het vergde echter te veel kracht om dat goede spel ook vast te houden. VOC kon toch nog een paar keer goed toeslaan en de Weespers alsnog met een grote marge te verslaan.

Handballers na rust zwakker
De handballers van We Have hebben de zege van een week geleden geen vervolg kunnen geven. De Weespers kwamen na rust tekort tegen het ervaren Leidsche Rijn en verloren met 20-16.

Het duel tussen We Have en de tegenstander was elke seconde spannend te nomen. Voor rust waren de twee teams aan elkaar gewaagd en gaven ze veel weg. Handballend was het goed en na de eerste helft stond er een 9-9 ruststand op het scorebord. Na de rust speelde Leidsche Rijn meer ervaren en werd het geduld goed bewaard. Vooral de eerste fase van de tweede helft kon de tegenstander van de Weespers weglopen en werd er gebouwd aan de zege. Desondanks bleef het duel lang spannend.