Afbeelding

Gereedschap populair bij autokrakers

Politie

WEESP - Veel schade aan auto's de afgelopen week in Weesp. Verschillende nachten was het meermaals raak. Dat vertelt de politie.

Aan de Begijnepolderweg werd vorige week in de nacht van maandag op dinsdag een zwarte Mercedes E200 opengebroken voor een zonnebril. Ook werd even verderop in de straat een zwarte BMW 520 doelwit. Een raam werd ingeslagen, maar er is niets weg. In diezelfde nacht werd aan de E. Du Perronstraat een blauwe BMW 320 opengebroken. Een iPod en een zonnebril werden meegenomen.

In de nacht van woensdag op donderdag werd aan het Brouwershof een Renault Traffic doelwit van inbraak. Uit de bus werd gereedschap meegenomen. In de straat werd even verderop nog een Traffic opengebroken. Ook hier werd gereedschap meegenomen. De afgelopen weken zijn vaker bussen met gereedschap doelwit geweest.

Donderdagavond werd aan de Papelaan een rode Peugeot 106 opengebroken. Er is niets meegenomen. Ten slotte werd in de nacht van zaterdag op zondag in de Jacob Marisstraat een witte Suzuki Alto doelwit van vandalisme. Er is een deuk in de deur geschopt en er werd over de auto gelopen.

Van al deze zaken hoopt de politie dat getuigen misschien wat gezien hebben. Zij mogen zich melden op 0900-8844.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant