MHCW kan nog geen potten breken

Weer een nederlaag voor de hockeysters van MHCW. De Weespers kunnen vooralsnog geen potten breken en verloren afgelopen weekend wederom. Tegenstander IJsseloever, dat een plaatsje lager staat dan de Weespers, was met 1-0 te sterk. MHCW kende genoeg problemen met de eveneens tegenvallende tegenstanders. Waar de Weespers zulke duels een jaar geleden nog wel gewoon wonnen, had de ploeg nu geen geluk. MHCW staat na afgelopen weekend op een tegenvallende negende plaats van het klassement. Het gat naar de door het team begeerde top-5 bedraagt ondertussen zeven punten.

Hockeyers te sterk

Met een afgetekende zege hebben de hockeyers van MHCW weer eens de volle punten gepakt. De Weespers waren afgelopen weekend met 4-2 te sterk voor het nog puntloze Shinty. MHCW kwam nog wel op achterstand, maar zette dat snel recht. Daarna kende de ploeg geen problemen tegen de nummer laatst van het klassement. Grote man aan de kant van de Weespers was Dennis van Kooy. De Weesper maakte een sterke comeback en maakte 3 van de Weesper doelpunten.

Forse nederlaag korfballers Argus

Een forse nederlaag voor de korfballers van Argus afgelopen weekend. De Weespers kregen een pak slaag te verwerken van het sterke De Corvers en stapte met 11-23 van het veld. Argus startte nog goed en kon vooral voor rust nog goed meedoen met het spel van de tegenstander. De Corvers speelde sterk, maar kon voor rust nog geen afstand nemen. Tot 6-6 kon Argus nog aanhaken. Daarna zette De Corvers meer druk en kon de ploeg snel afstand nemen. Na de eerste helft stond er een 7-12 ruststand op het scorebord. Na de rust was de tegenstander een maatje te groot voor de Weespers. Argus kon geen vuist meer maken en verloor.

Weer punt voor waterpoloërs

De Weesper waterpoloërs van Triton hebben afgelopen weekend een punt overgehouden aan een spannend duel tegen De Vaart. De Weesper kwamen tegen de nummer 3 van het klassement tot 7-7.

De Weespers startten sterk en kwamen snel op een 4-2 voorsprong. Na de eerste fase kon de tegenstander terugkomen. Door een beetje extra gas te geven kon De Vaart halverwege de wedstrijd de stand weer op 6-6 zetten.Na de eerste twee partjes waren de kansen spaarzaam. Doordat de twee teams daarvoor hard gewerkt hadden, waren de kansjes zonder problemen tegen te houden door de keepers. De twee teams konden nog één keer scoren, waardoor het dus 7-7 werd en de Weespers knap een punt pakten. De Weesper doelpunten kwamen van Walter Pouw (3x), Jeroen van der Vliet (3x) en Richard Overmars.