Afbeelding

We Have speelt sterk, maar komt toch tekort tegen nummer twee

Sport

WEESP - Goed handbal, maar toch heeft We Have geen punten gepakt tegen het sterke Amsterdamse US. De Weespers kwamen met 20-22 net tekort tegen de Amsterdamse nummer twee van het klassement.

We Have startte sterk en kon zelfs een voorsprong pakken. Vooral aanvallend was het spel van de Weespers goed. Door goed samen te spelen konden er doelpunten worden gemaakt. US kwam voor rust nog terug en kon een gaatje van twee punten slaan. Na de eerste helft stond het 10-12. Na de rust bleef het spannend. US kon wat meer afstand nemen door snelle tegenaanvallen. We Have bleef echter knokken voor de punten en kon gedurende de speelhelft terugkomen. Met een goede achterhoede en een paar dito aanvallen had We Have kansen op een positief resultaat. De tegenstander kon echter rusten op de al gepakte voorsprong. We Have moest het doen met de gedachte dat het goed gespeeld had.