Afbeelding

Surinaams-Javaans afhaalhuis opent de deuren

B2b

WEESP - Afhaalcentrum Simran's opent vrijdag 12 december de deuren in Weesp. Vanaf die dag kunnen Weespers in de E. du Perronstraat terecht voor traditionele Surinaamse en Javaanse gerechten.

Initiatiefnemer is Rishi Sewkaransing. Eerder had hij een rotizaak in Den Haag. "In Weesp ontbrak het nog aan een afhaalcentrum als Simran's, terwijl ik bijna zeker weet dat er een markt voor is. Ik heb in de aanloop naar het opzetten van Simran's toe veel mensen gepolst en begrijp dat Weespers voor echte tradiotionele roti naar Amsterdam gaan. Dat hoeft straks niet meer."

Aanstaande vrijdag is de feestelijke opening, die om 11.00 uur wordt verricht door wethouder Peter Eijking. Sewkaransing hoopt op veel aanloop. "We serveren hapjes om mensen kennis te laten maken met ons assortiment. En natuurlijk hopen we dat er ook meteen volop besteld gaat worden. We hebben een uitgebreide menukaart met traditionele gerechten zoals roti, bara en tjauwmin. Ook hebben we volop keus in vegetarische gerechten en gaan we belegde broodjes verkopen."

Simran's is zeven dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur en op zondag van 12.00 tot 20.00 uur. Afhalen kan aan de balie, maar de gerechten kunnen ook aan huis worden bezorgd.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant