We Have dendert maar door

WEESP - Het gaat goed met de handballers van We Have. Na een forse metamorfose afgelopen zomer staat er een sterk team op het veld en worden er goede resultaten geboekt. Afgelopen weekend werd er weer gewonnen: de Weespers versloegen Nijenrodes met 29-23.

We Have was het hele duel een stuk sterker dan de tegenstander. Vanaf de eerste seconde konden de Weespers op voorsprong komen. Deze voorsprong bleef het hele duel staan. Toch kenden de Weespers ook slechtere momenten. Dat gold vooral voor de laatste fase voor rust. De Weespers maakten een paar fouten en dat gaf de tegenstander de kans om terug te komen. De voorsprong van de Weespers bleef staan, maar de marge na de eerste helft was met 14-12 krap.

Na de eerste helft werd er door coach Jos Schneider op gehamerd dat de tweede helft beter moest. De coach was ontrevreden met het vertoonde spel en verwachtte dat zijn team de tweede helft meer als team zou spelen en er meer kansen zouden ontstaan. De woorden van de coach leverden daden van de ploeg op. We Have pakte het na rust goed op en was de hele tweede helft de betere. Door meer als team te spelen, deed We Have wat het moest doen. Er werd met 29-23 gewonnen, waarmee We Have de zure nasmaak na het puntenverlies van een week geleden weg kon spelen.