De spelers maken al dansend een schilderij op de grond.
De spelers maken al dansend een schilderij op de grond.

Dansvoorstelling smaakt naar meer

Algemeen

WEESP - De dansvoorstelling van afgelopen woensdagmiddag is de City of Wesopa zo goed bevallen dat het theater overweegt dergelijke voorstellingen vaker te boeken. 

Jeugdprogrammeur Elle Jansen genoot zelf net zo van 'Kleur' als het jonge publiek. De spelers van Dansmakers uit Amsterdam maakten al dansend een schilderij op de theatervloer. Op een speciale ondergrond gelukkig, het theater is inmiddels weer schoon. 

Tijdloos
Jansen: "Het was een geweldige voorstelling, echt de leukste dansvoorstelling voor kinderen die ik ooit gezien heb. Zó leuk dat ik overweeg om ze terug te laten komen. Dat kan prima, want deze voorstelling is tijdloos en de doelgroep peuters/kleuters vernieuwt ook steeds."

De City boekt vanwege de beperkte ruimte zelden dansuitvoeringen. Daarbij zijn de meeste voorstellingen voor iets oudere kinderen. 

Tips
Voor wie ook eens met zijn peuter naar het theater wil, heeft Jansen een tip: woensdag 12 maart komt Theater Snater naar de City met een kindervoorstelling over een ernstig jongetje dat wil leren pierewaaien om aan zijn drie vervelende zusjes te ontsnappen. En zondag 22 maart is er 'Woeiiii', kamermuziek voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. 
 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant