Duel MHCW gestaakt

De vele regen van afgelopen weekend heeft er voor gezorgd dat het duel van de hockeysters van MHCW tegen USHC gestaakt moest worden. De Weespers stonden op dat moment met 1-0 voor. MHCW was er op gebrand om punten te pakken. De Weespers startten erg fel, maar USHC was wel wat beter. Desondanks kwamen de Weespers wel op voorsprong door een doelpunt van Bibi Bogaert. Door hard te werken kon MHCW de voorsprong vasthouden. Halverwege de tweede helft werd het duel gestaakt. Het restant van het duel moet later worden gespeeld.

Valse start Argus

Vooral door het slecht afronden van kansen heeft Argus het eerste veldduel afgelopen weekend verloren. De Weesper korfballers kwamen met 10-15 tekort tegen Sporting Andijk. Argus startte zwak, waardoor de tegenstander het spel kon maken. Gedurende de speelhelft werd Argus echter steeds beter en kwam de ploeg sterk terug, maar de ploeg bleef kansen verspelen. Na rust werd er slechts één keer gescoord door de Weespers. De tegenstander was constanter en won.

Zure nasmaak Oberon

Gewonnen werd er wel afgelopen weekend, maar voor de volleybalsters van Oberon heerst afgelopen weekend vooral het gevoel dat er twee punten waren verspeeld tegen de nummer laatst. De Weespers wonnen met 3-2 van SVU en verspeelden daarmee twee dure punten op jacht naar klassebehoud. De volleyballers van de Weesper club verloren met 4-0 van koploper Spaarnestad.

Slappe start nekt Triton

Een te slappe start heeft de waterpoloërs van Triton afgelopen weekend de kop gekost tegen De Aalscholver: 10-7. De Weespers moesten wakker worden en keken al snel tegen een 5-0 achterstand aan. Pas vanaf het derde kwart leken de Weespers wakkergeschud en kwam de ploeg op stoom. De schade was toen echter al te groot om nog punten te kunnen pakken.