Leerlinge ontdekt de 1-aprilgrap
Leerlinge ontdekt de 1-aprilgrap

Geslaagde 1-aprilgrap op Casparus College

Algemeen

WEESP - Ze trapten er met open ogen in: leerlingen en docenten van het Casparus College dachten woensdag dat ze geïnterviewd zouden worden voor een televisieprogramma van Omroep Max. Het bleek een 1-aprilgrap te zijn.

De grap
's Morgens werden de geselecteerde kinderen voor het televisie-optreden door hun mentor Chantal Thijs in de make-up gezet: glimmende gezichten werden gepoederd en lippen rood aangezet met lippenstift. Ook de jongens ontkwamen niet aan deze procedure. Vervolgens moesten ze voor het interview eerst nog op de foto met op de achtergrond groot '1 april!'. Leerlingen en docenten konden achteraf de grap goed waarderen.

60 jaar televisie
Aanleiding was een bijzondere maatschappelijke stage van klas 2 M van het Casparus College in samenwerking met Theater Zone 1380: de leerlingen zijn bezig met de voorbereiding van een feestmiddag voor ouderen in Weesp met het thema 60 jaar Nederlandse Televisie. De mentor van de klas had de leerlingen wijsgemaakt dat Omroep Max dit item wilde oppakken voor hun nieuwsrubriek.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant