Aan de Stationsweg komt naar verwachting snel een sloepensteiger.
Aan de Stationsweg komt naar verwachting snel een sloepensteiger.

Zomer in met slogan 'We love Weesp'

Algemeen

WEESP - De VVW heeft vrijdagmiddag het zomerseizoen ingeluid. Niet alleen met een hapje en een drankje, maar ook met een slogan: We love Weesp.

"Wij houden van Weesp, dat zegt precies wat we met z'n allen willen uitstralen", aldus André Wierper van de VVW  (Vreemdelingen Verkeer Weesp). Hij kondigde aan dat er een logo rond deze slogan wordt ontwikkeld. Dat mag ook door anderen gebruikt worden om bij te dragen aan de Weesp-promotie.

Vrijwilligers
Wierper legde verder uit hoe de VVW op diverse terreinen aan het werk is om Weesp te verbeteren. Daar zijn in totaal al meer dan 60 vrijwilligers bij betrokken. Het gaat dan onder meer om marketing, dagarrangementen en het al veelbesproken varende clubhuis

Sloepen
Een van de ideeën is het opzetten van een sloepennetwerk, waarbij eigenaren van sloepen hun bootje willen delen met of verhuren aan anderen die graag een stukje willen varen. Initiatiefneemster Renske Harte hoopt dat in de zomer van 2016 rond te hebben.

Intussen wordt er vanuit de provincie en de regio gewerkt aan extra sloepensteigers in de Vecht. De eerste steiger komt mogelijk al volgende maand bij café 't Helletje aan de Stationsweg.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant