Blonk (l) neemt de voorzittershamer over
Blonk (l) neemt de voorzittershamer over

Paul Blonk nieuwe voorzitter Kreatieve Groep Weesp

Algemeen

WEESP - Paul Blonk is sinds deze maand de nieuwe voorzitter van de Kreatieve Groep Weesp. De voormalige directeur van het Casparus College neemt de voorzittershamer over van An Buninga.

Zes jaar had An Buninga zichzelf gegeven, daarna is het goed voor een vereniging om met een nieuwe voorzitter verder te gaan.

Ze heeft de voorzittershamer met veel plezier gehanteerd: "Elke voorzitter neemt zijn eigen persoonlijkheid mee. Daarom vind ik het geweldig dat ik Paul bereid heb gevonden om deze functie over te nemen. De Kreatieve Groep Weesp is dan ook een geweldige club mensen en heerlijk om mee te werken. Alle 75 vrijwilligers zijn enthousiast en altijd bereid om wat extra's te doen. En dan heb ik het nog niet eens over de mooie locatie in Fort Ossenmarkt."

Koken voor mannen
Paul Blonk hoefde niet lang na te denken toen hij het verzoek kreeg om voorzitter te worden. De Weesper, die ruim een jaar geleden gedwongen afscheid nam van het Casparus College, noemt het een eer. Hij zegt zijn ruime bestuurservaring in te kunnen zetten. "Ik kom hier al heel wat jaartjes over de vloer. Eerst door mijn vrouw Frida die workshops handwerken geeft, maar de laatste jaren als deelnemer aan de kooklessen voor mannen. Wat is dat leuk!" Ook Buninga blijft actief binnen de KGW, onder meer als barcoördinator en als lid van de activiteitencommissie.

Buninga: "En natuurlijk blijf ik de workshop Werken met textiel volgen. Daar beleef ik zo veel plezier aan. Ik loop hier al bijna 25 jaar rond en de KGW voelt dan ook als mijn tweede thuis."

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant