Afbeelding

Hockeyers openen nieuw clubhuis met een feestje

Algemeen

WEESP - Voorzitter André Lauterslager en wethouder Astrid Heijstee hebben vandaag het gloednieuwe clubhuis van MHC Weesp geopend. Nadat het duo het lintje had doorgeknipt, stroomden de leden het nieuwe onderkomen in om een kijkje te nemen.

Het nieuwe, langwerpige hockeyclubhuis heeft overal hoge ramen en ligt langs het eerste veld. Aan de veldkant liggen ook een terras en grote traptreden die dienst doen als tribune. Omdat het gebouw op een kleine verhoging ligt, kijk je van binnen direct op het kunstgras. 

"Met dit fraaie clubhuis en onze drie velden hebben we het mooiste hockeycomplex van Midden-Nederland", zegt Derk Wentink, lid van de bouwcommissie. "Het is een heel functioneel gebouw geworden, met veel ramen en veel licht. Een deel van de buitenruimte is overdekt, dus ook als het regent sta je buiten droog." 

Bij de officiële opening zette voorzitter Lauterslager de vrijwilligers die achter de bouw van het clubhuis zitten, in het zonnetje. "Ze hebben zich jaren ingezet voor dit resultaat."

De club vierde de opening met een ouder-kindtoernooi, een jeugdclinic met international Wouter Jolie, een veteranentoernooi en een culinaire barbecue voor 350 (oud-)leden.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant