Afbeelding

We gaan (tijdelijk) verhuizen!

Algemeen

WEESP - Het WeesperNieuws verhuist tijdelijk naar de Slijkstraat. Vanafwoensdag strijkt de krant voor twee weken neer op de kop van de winkelstraat.

14 dagen kan er gebruik worden gemaakt van het pand waar tot voor kort Stoute Schoenen zat. "Een kans die we natuurlijk niet laten lopen", zo legt hoofdredacteur André Verheul uit. Het WeesperNieuws is altijd op zoek naar leuke locaties in Weesp om vanaf daar het nieuws te verslaan. Voor die twee weken wordt het WeesperNieuws ook echt vanuit de Slijkstraat gemaakt.

Kom binnen
"We nodigen iedereen uit om binnen te lopen. We horen graag hoe u over onze krant of website denkt", zo vertelt journalist Christian Pfeiffer. "Heeft u klachten, tips, misschien zelfs complimenten? Stap binnen!."

Nieuwstad
Het is niet de eerste keer dat het WeesperNieuws de vaste stek aan de Fijnvandraatlaan voor even verlaat om in het centrum te gaan zitten. In 2013 streek het WeesperNieuws voor een aantal maanden neer in een leegstaande winkel aan de Nieuwstad. Dat beviel toen uitstekend. Deze keer is het maar twee weken. Het WeesperNieuws verhuist woensdag 19 augustus weer terug naar de Fijnvandraatlaan 2a.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant