Vechtlust levert We Have zege op

Een zwaarbevochten zege afgelopen weekend voor de handbalsters van We Have. De Weespers toonden veel veel vechtlust en wonnen met 19-15 van RKDES.  Het duel tussen de twee sterke ploegen was lang erg spannend. Vanaf de eerste seconde waren de teams aan elkaar gewaagd. We Have had echter problemen met het maken van doelpunten. Daar kwam nog eens bovenop dat de Weesper achterhoede op momenten wat foutjes maakte. RKDES stond na de eerste helft op voorsprong. Na rust kwam We Have knap terug. Het team speelde een stuk sterker en kon RKDES alsnog aan de kant zetten.

Argus toont veerkracht

De korfballers van Argus hebben afgelopen weekend op het laatste moment een zege kunnen boeken tegen Sporting Andijk. De Weespers waren met 12-11 net te sterk. Argus kon de score openen, maar moest erkennen dat de tegenstander het eerste deel van het duel een stuk doeltreffender was. Nadat Argus op achterstand kwam te staan, begon de ploeg feller te spelen en kwam het knap terug. Na de eerste helft stond het 5-8. Halverwege de tweede helft kon Argus de achterstand helemaal goed maken en won de ploeg alsnog.