Knotsgek duel levert FC Weesp punt op

Een knotsgek duel tegen het sterke SCH'44 heeft FC Weesp afgelopen weekend een punt opgeleverd. De Weesper nummer laatst van de tweede klasse stapte met 4-4 van het veld af tegen de nummer 4 van het klassement.

FC Weesp zal gemengde gevoelens hebben overgehouden aan het duel tegen het sterke SCH'44. Al met al boekten de Weesper met een punt nog best een goed resultaat, maar vooral na rust waren er kansen op meer.

Voor rust kon het allemaal nog wel beter aan de kant van FC Weesp: voetballend was het ondermaats. SCH'44 kon voor rust dan ook op voorsprong komen. Na de rust werd de voorsprong zelfs nog verdubbeld. Marcin Kmiecik kon wat terugdoen, maar zal SCH'44 de marge vervolgens weer verhogen naar twee treffers. Daarna brak het spektakel pas echt los. FC Weesp kwam knap terug tot 3-3 door doelpunten van Kick van Aelst en wederom Marcin Kmiecik. SCH'44, dat lang met een ondertal speelde vanwege een rode kaart, scoorde op het allerlaatste moment toch nog de 4-3. Wonder boven wonder kon FC Weesp dat wederom rechtzetten door een doelpunt van Marcin Kmiecik. Daarmee kon men toch nog tevreden van het veld stappen.

Argus kansloos tegen V&V

Argus heeft afgelopen weekend geen kans gehad tegen het sterke V&V. De Weesper korfballers kwamen met 12-22 heel wat tekort. Vooral voor rust kon de Amsterdamse tegenstander al snel afstand nemen van Argus. De tegenstander benutte veel kansen en zette Argus zonder al te veel problemen op een 6-13 achterstand. Na de rust kwamen de Weespers tekort om nog terug te kunnen komen. De opgelopen schade was al te groot geworden.

Punt voor waterpoloërs

Een knappe ommekeer heeft de waterpoloërs van Triton afgelopen weekend een punt opgeleverd. De Weesper keken tegen Aquarijn lang tegen een achterstand aan, maar boekten met 11-11 toch een goed resultaat. De Weespers leken vooral de eerste deel van het duel op gang te moeten komen. Aquarijn stond na het eerste kwart op een 1-5 voorsprong. Daarna kwamen de Weespers knap terug. Eerst werd het halverwege 7-6, daarna stootten de Weespers door tot 9-9 en vervolgens tot 11-11. De Weesper doelpunten kwamen van Ewout van Heiningen (3x), Paul Duijn (3x), Jeroen van Vliet (3x) en Bas de Geus (2x).