Afbeelding

Chocoladeconcert in Weijkes woonkamer

Algemeen

WEESP - Een gestapelde chocoladetaart, een glutenvrije chocoladetaart, een witte chocoladetaart, een chocoladetaart met whisky, de Weesperbom en nog veel meer. De oven van Weijke Koopmans uit Weesp draait de komende week overuren.

De Weespse doet weer mee aan World Restaurant Day en koos dit keer voor een chocoladeconcert in haar woning aan de Middenstraat 55. Terwijl singer/songwriter Lily Kiara liedjes speelt op haar gitaar, kan het publiek genieten van de chocoladecreaties van Koopmans. 

Nieuwe mensen ontmoeten
Naast taarten heeft ze ook lolly's, fudge, bonbons en truffels. "Ik houd van koken en van nieuwe mensen ontmoeten, dus ik geniet zelf altijd heel erg de Restaurant Day-dagen", vertelt Koopmans. Ze is vooralsnog de enige die meedoet, en hoopt dat er nog initiatieven bij zullen komen. 

Aanmelden
De eerstvolgende Restaurant Day vindt plaats op zondag 21 februari. Koopmans deuren staan van 14.00 tot 17.00 uur open. Ze heeft inmiddels al aardig wat aanmeldingen binnen. Wie ook wil komen, kan een mail sturen naar wkoopmans@online.nl. Een stuk taart kost vanaf 2 euro, voor de muziek wordt met de pet rond gegaan. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant