Veel steun vanuit Weesp voor You better PINK.
Veel steun vanuit Weesp voor You better PINK.

Het WeesperNieuws omarmt You better PINK

Algemeen

WEESP - Wie jarig is, trakteert! Het WeesperNieuws haakt vanwege het 25-jarig bestaan van de krant aan bij de derde editie van You better PINK. Het streven is eind dit jaar een extra vette cheque te kunnen overhandigen aan Pink Ribbon.

Het enthousiasme van de Weespse Sandra van der Spruit, oprichter van You better PINK, is aanstekelijk. Zo aanstekelijk dat we hebben besloten het project te omarmen. Dat zal verder reiken dan publiciteit. Er zullen ook gezamenlijke activiteiten op poten worden gezet zoals een Pink Request op Radio Weesp tijdens het Sluis-en-bruggenfeest.

Pink Request
De hoofdactiviteit van You better PINK is op zaterdag 5 november. Dan is er een groot benefietdiner in de Grote Kerk. De opbrengst gaat naar Pink Ribbon, die onderzoek doet in de strijd tegen borstkanker.

Streefbedrag
Minimaal 13.000 euro wil Van der Spruit bij elkaar krijgen. Dat is de helft van de opbrengsten van de dansfeesten in 2011 en 2013 in het Dorpshuis van Nigtevecht. Toen kwam de organisatie zo goed als volledig op de schouders van de Weespse neer. Dit jaar heeft ze gelukkig meer hulp. Tamara Schipper heeft zich bij haar gevoegd en ook diverse lokale ondernemers dragen een steentje bij, bijvoorbeeld door een gang van het diner te verzorgen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant