Afbeelding

De tweede jeugd van restaurant Rimini

Algemeen

WEESP - Het is het oude Rimini, maar dan een tikje anders. Aan de Nieuwstad is Il Bocconcino da Rimini opengegaan: het vertrouwde Italiaanse restaurant van de Achteromstraat met een nieuw concept.

Het werd te krap aan de Achteromstraat. Tamara van Stroe: "Rimini was een groot succes, maar we konden maar met zijn tweeën in de keuken. In de zomer moesten we vaak mensen teleurstellen, dus werd het tijd voor iets nieuws." Na een zoektocht werd het pand aan de Nieuwstad betrokken. Het is een van de twee delen waar vroeger kantoorvakhandel De Ark zat. "Het is de ideale ruimte voor ons. Al moesten we er wel met een roze bril doorheen kijken", aldus Van Stroe.

Er is ook een nieuw concept. Gasten betalen een vast bedrag en krijgen dan de keuze uit allemaal verschillende hapjes die in verschillende rondes besteld kunnen worden. "Vandaar ook de aangepaste naam. Zodat mensen wel weten dat het anders is. Maar de klassiekers van Rimini maken wel weer hun opwachting op de kaart, alleen dan in kleinere vorm", zo vertelt Tamara. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant