Afbeelding

Win vrijkaarten voor 'Total LOS'

Algemeen

WEESP - De meiden van LOS komen zaterdag 7 mei naar de City om hun muzikale voorstelling 'Total LOS' te spelen. Het theater verloot onder de lezers van het WeesperNieuws twee keer twee vrijkaarten.

Los bestaat uit Femke Vernij, Charlotte Waardenburg, Kim de Fuijk en Dookje van Dieren. De vier meiden kennen elkaar van de opleiding Muziektheater van het ArtEZ Conservatorium in Arnhem. Na hun allereerste optreden samen besloten ze verder te gaan als LOS Muziektheater.

Cabaretfestivals
Ze deden mee aan diverse cabaretfestivals en in 2010 was hun eerste voorstelling 'Lijf On Stage'. Daarna volgde 'FCKD' en nu dus 'Total LOS', geregisseerd door Silvester Zwaneveld. In het derde programma gaan de meiden verder, sneller en harder dan ooit.

Scherpe teksten
Femke, Charlotte, Kim en Dookje gaan niet gewoon los, ze gaan total los. Met hun muzikaliteit, scherpe teksten en fysieke uitspattingen weet LOS het publiek steeds weer te verbazen. 'Total LOS' loopt op zijn einde. De voorstelling is na het optreden in de City nog slechts zes keer te zien. Vanaf volgend seizoen staat de groep met de nieuwe voorstelling 'Vast' in de Nederlandse theaters.

Mail en win
De voorstelling in de City begint om 20.30 uur. Kans maken op de twee keer twee vrijkaarten kan door zo snel mogelijk een mail te sturen naar info@wesopa.nl onder vermelding van 'Total LOS'. De winnaars krijgen uiterlijk vrijdag 6 mei bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Wie verzekerd wil zijn van een stoel, kan reserveren via wesopa.nl. De kaarten kosten 15 euro per stuk. Wie na de voorstelling geen genoeg kan krijgen van LOS, kan via www.los-muziektheater.nl cd's en dvd's bestellen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant