Plaquette overhandigd.
Plaquette overhandigd.

'We hopen dat Oversingel meer van de buurt wordt'

Algemeen

WEESP - Als het aan wethouder Astrid Heijstee ligt, wordt Oversingel nog meer het huis van de buurt met gezelligheid en muziek. Deze week werd een plaquette van Stichting Muziek in Huis onthuld.

Om te vieren dat buurtbewoners van harte welkom zijn bij bijvoorbeeld concerten, overhandigde de Stichting Muziek in Huis in bijzijn van wethouder Heijstee een plaquette aan de heer Wesselo (bewoner) en mevrouw Van den Berg (vrijwilligster). De plaquette komt bij de entree van Oversingel te hangen en zal duidelijk zichtbaar zijn voor iedere bezoeker.

Oversingel wordt regelmatig bezocht door buren uit de omliggende wijken. "We zijn er niet alleen voor mensen die bij ons een appartement huren, we zijn er óók voor de buren. Ook zij zijn van harte welkom om te genieten van een concert of mee te doen aan activiteiten en maaltijden", aldus Netty Kramers, manager Zorgeloos wonen bij Vivium. 

"We horen van buurtbewoners dat het fijn is om in Oversingel samen naar muziek te kunnen luisteren en nieuwe contacten op te doen! Als gemeente hopen we dat Oversingel nog meer het huis van de buurt wordt", benadrukte Astrid Heijstee.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant