Afbeelding

Zandwagens gaan volgende week rijden

Algemeen

WEESP - De zandtransporten over bedrijventerrein Noord beginnen volgende week als de Weesper bedrijven geen hoger beroep aanspannen. Zo maken de ontwikkelaars bekend.

Afgelopen vrijdag heeft de rechter groen licht gegeven voor het zandtransport over industrieterrein Noord. De zandtransporten zijn nodig voor het ophogen van de Bloemendalerpolder waar de eerste huizen van Weespersluis worden gebouwd. 

Het zand komt per schip aan via het Amsterdam-Rijnkanaal. De transporten vinden vanaf de week van 30 mei plaats vanaf de loswal op het terrein van de rioolwaterzuiveringsinstallatie, over de Zuiderzeelaan, de Bloemendalerweg, een stukje Hogeweyselaan en de Leeuwenveldseweg naar de Bloemendalerpolder.

Werktijden
De vrachtwagens rijden van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur 's ochtends tot 19.00 uur 's avonds. Het kan zijn dat er incidenteel ook op zaterdag met zand wordt gereden. Het zand rijden voor de eerste woningen in Weespersluis duurt naar verwachting tot het eind van het jaar. Daarna blijft het zand enige tijd liggen totdat de grond bebouwd kan worden. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant