Ook de tafeltennisclub doet mee.
Ook de tafeltennisclub doet mee. Foto: Marieke van Veen

Zaalsportclubs komen met Weesper Zaalsportdagen

Algemeen

WEESP De Weesper jeugd hoeft zich volgende week tijdens de voorjaarsvakantie niet te vervelen. De Weesper zaalsportverenigingen organiseren samen met buurtsportcoach Ingmar Kolbrink de Weesper Zaalsportdagen.

Het gaat om een nieuw sportevenement. Op donderdagmiddag 21 februari en vrijdagmiddag 22 februari laten de verenigingen in Sporthal Aetsveld zien waarom basketballen, tafeltennissen, volleyballen, handballen, korfbal en badmintonnen zo leuk is.

Sporten en plezier maken
De verenigingen hebben een gevarieerd programma opgezet waarbij kinderen op een laagdrempelige manier lekker kunnen sporten en bewegen. Plezier staat voorop. De Zaalsportdagen zijn bedoeld voor alle kinderen van 5 tot en met 16 jaar in Weesp, en is ook voor kinderen die (nog) geen lid zijn van een sportvereniging.

Informatiestands
Ouders zijn van harte welkom om even mee te doen, de kinderen aan te moedigen of bij te praten met andere ouders. Behalve een leuk sport- en beweegprogramma is er deze middagen informatie aanwezig over sporten en bewegen, gezonde voeding, kinderfysiotherapie en het beweegprogramma PRO-FIT.

Programma
Donderdag 21 februari is er van 13.30 tot 16.15 uur basketbal, korfbal en badminton. Vrijdag 22 februari kan er van 13.00 tot 16.15 uur worden gevolleybald, getafeltennist en gehandbald. De activiteiten worden begeleid door vrijwilligers van de deelnemende sportclubs. Kinderen kunnen de hele middag in- en uitlopen. De entree is gratis.

Zaalsportschoenen zijn verplicht, comfortabele (sport)kleding is aan te raden.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant