De nieuwe inrichting van paviljoen Uit & Meer.
De nieuwe inrichting van paviljoen Uit & Meer.
Advertorial

Paviljoen Uit & Meer is weer open: 'Als de gasten binnenkomen willen we graag dat ze zich hier thuis voelen'

B2b

WEESP - Sinds 1 maart is paviljoen Uit & Meer weer open. Het restaurant is in de nacht van 21 en 22 mei vorig jaar helemaal afgebrand. Nu staat er een mooi gebouw met een groot terras en het restaurant heeft een warme en huiselijke uitstraling.

Uitbaters Marius en Yvonne Heslenfeld zijn ontzettend blij en trots met het resultaat. "Elk nadeel heeft zijn voordeel. We konden het opbouwen en inrichten zoals wij het voor ogen hadden. De Stichting Uiteraard Uitermeer heeft een paviljoen neergezet dat veel beter is geïsoleerd. Door gebruik te maken van led-lampen en het plaatsen van zonnepanelen is er veel gedaan aan verduurzaming."

"Als de gasten binnenkomen, willen we graag dat ze zich hier thuis voelen", aldus Yvonne. "Voorheen kon het zomaar gebeuren dat bij mooi weer er spontaan zo'n 100 gasten binnen kwamen voor een kopje koffie of een drankje. Om die reden zijn er nu twee bars. In het restaurant staan nu ook een aantal kasten op wielen om tijdens een feestje een stukje van het paviljoen af te kunnen zetten." Ook staat er een lange aanschuiftafel. "Je kunt daar zitten met je eigen gezelschap tot maximaal 26 mensen en kun je eventueel gebruik maken van een stukje van het terras met statafels voor een borrel met een hapje. Vanaf zes gasten kun je reserveren voor een shared dining. Dat is gezellig genieten van diverse gerechten. Op de aanschuiftafel staat een broodplank met smeersels, daarna de voorgerechten die geserveerd worden op een plank en staan midden op de tafel samen met een glaasje soep. Aansluitend worden diverse hoofdgerechtjes geserveerd met als afsluiting een dessert met lekkernijen. De voor- en hoofdgerechten bestaan uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Voor een grotere bijeenkomst kan er gebruikt gemaakt worden van het loungeterras. Dat is een aparte buitenruimte met een eigen bar en barbecuemogelijkheden."

Als je op het grote terras zit, heb je een geweldig uitzicht over de Vecht. Wil je varen op de Vecht dan zijn er twee sloepen die je kunt huren. Een boot voor 62 gasten en een kleinere variant. "De sloepen zijn ook te huur voor alleen een vaartocht samen met een schipper. In de zomer kan het paviljoen niet geheel gehuurd worden, maar wel van november tot en met februari. Dit kan dan niet met muziek van een band of dj."

"We proberen gastvrijheid uit te stralen met ons geweldige team, omdat we dat belangrijk vinden. Je kunt hier in een hoekje zitten met je laptop, zakelijke relaties ontvangen of gewoon met familie of vrienden voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner. En wat ook leuk is, is dat het paviljoen bereikbaar is per boot en dat we een grote parkeerplaats hebben."
Meer informatie staat op www.paviljoenuitenmeer.nl of bel met 0294-41 69 73.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant