Afbeelding
Foto: Pixabay

Weespers gezocht die willen meedenken over aardgasvrij Weesp

Algemeen

WEESP De gemeente zoekt Weespers die willen meedenken en -praten over een aardgasvrij Weesp. Voor het panel dat hiervoor is opgericht, zoekt de gemeente vooral Weespers onder de 40 jaar en mensen die in een huurhuis wonen. 

Weesp gaat van het aardgas af en wil graag van inwoners horen hoe zij dat voor zich zien. Daarom is de gemeente Weesp op zoek naar panelleden voor de ‘transitievisie warmte’, zoals het aardgasvrij krijgen van Weesp officieel heet.
Tijdens een recente bijeenkomst bogen de eerste leden van dit panel zich al over de situatie en dit krijgt op maandag 14 december een vervolg met een online bijeenkomst. Voor het panel is de gemeente Weesp vooral op zoek naar Weespers onder de 40 jaar en mensen met een huurhuis. Deze groepen zijn in het huidige panel nog ondervertegenwoordigd.

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst kan via aardgasvrij@weesp.nl. Om erachter te komen hoe Weesp denkt over het aanpakken van aardgas is er een enquête opgesteld. Via weesp.nl/aardgasvrij kunt u laten weten op welke manier u de toekomst van warmte, water en koken in Weesp ziet.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant