Nathalie Scheffer voor het pand waar de winkel moet komen
Nathalie Scheffer voor het pand waar de winkel moet komen

Nathalie hoopt op investering door Weespers

Algemeen

WEESP - Nathalie Scheffer gokt op het enthousiasme van de Weespers en gaat voor crowdfunding met haar plan voor De Weesper Boekhandel.

Nog voor de zomer moet de grote boekwinkel opengaan. "De financiering is een heel belangrijk ding. Die is nog niet rond. Het hangt af van twee dingen: de banken moeten meewerken en de Weespers. Vooral op dat laatste hoop ik heel erg", zo vertelt Scheffer.

Hoopvol
Nathalie Scheffer is hoopvol gestemd en denkt dat het plan gaat werken. Ze heeft ook contact gehad met de groep bezorgde Weespers die de koppen bij elkaar staken na het stoppen van de BoekenArk.

Weespers kunnen straks een obligatie kopen, zo is het idee. Een aandeel van een lening voor de nieuwe winkel. "Daar hoop ik heel erg op: de steun van Weesp. Dan gaan we er gewoon een hele mooie plek van maken. Eigenlijk staat het plan nog in de kinderschoenen. We zijn druk bezig met de exacte cijfers. Aan het einde van de week lanceren we de website. Iedereen kan daar per mail inschrijven en dan kunnen we contact opnemen."

Vrij genomen
Wanneer dat precies gebeurt is nog niet exact duidelijk. "Ik heb vrij genomen van de winkels, dan kan ik mij de komende tijd hierop richten."

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant